Kostajnički "Partizan" vratio se na mjesto koje zaslužuje, nakon što je u jučerašnjoj utakmici pobijedio FK „Kiseljak“ Koprivna, čime je osvojio titulu Međuopštinske lige Prijedor, rekao je Radiju Kostajnica predsjednik kluba Milan Malinić.

Crno-bijeli su na svom terenu slavili rezultatom 8:0 i kolo prije kraja prvenstva obezbijedili prvo mjesto i šampionsku titulu.

Protivničku mrežu po dva puta su zatresli Blanuša i Slijepac, a po jedan gol su postigli Bilajac, Tankosić, Bobaj i Begić.

Malinić je istakao da je ostvaren cilj postavljen na početku sezone.

„Kolo prije kraja, nadmoćno je osvojena šampionska titula u Međuopštinskoj ligi Prijedor i ostvaren plasman u viši rang takmičenja - Područnu liga Prijedor, a naš novi cilj je nova titula“, rekao je Malinić.

On se u ime kluba zahvalio publici na velikoj podršci i svima koji su pomogli „početak jedne nove epohe u bogatoj istoriji FK 'Partizan' koja seže 7 decenija unazad“.

Malinić je pohvalio i kadetsku selekciju crno-bijelih, koja je u subotu bila bolja od vršnjaka iz FK „Brzi“ 11:0, čime je prvi put nakon sezone 2004/2005 osvojila prvo mjesto u kadetskoj ligi područja Prijedor.

On je dodao da su predpioniri u subotu zabilježili pobjedu protiv FK "Kozara" 3:0, dok su pjetlići remizirali protiv "Kozare" 2:2.

FOTO: FK"Partizan"/Fb