Trinaestogodišnji Sara Vujanović i Marko Kos pobjednici su 22. festivala ''Djeca pjevaju hitove'' koji je održan juče u organizaciji Radija Kostajnica.

Sara i Marko su osvojili prvu nagradu stručnog žirija pjevajući u duetu pjesmu „Junaci sa Košara“.

Drugu nagradu osvojila je Maja Kukrika sa pjesmom „Usnila je dubok sanak“, dok je treća nagrada pripala Tajani Radanović koja je pjevala pjesmu „Devet života“.

Nagrada publike otišla je u ruke sedmogodišnjeg Filipa Zeca koji je oduševio sve prisutne pjevajući pjesmu „Samo jednom srce voli“.

U jednoj od najpopularnijih manifestacija u gradu, koja je i ove godine okupila mnogobrojnu publiku, učestvovali su takmičari iz Novog Grada, Dobrljina i Kostajnice, a u revijalnom dijelu je nastupila Marija Gajić iz Kozarske Dubice.

Svi učesnici nagrađeni su prigodnim poklonima sponzora, dok su najuspješnijima pripale vrijedne robne nagrade.

Festival je organizovalo i realizovalo Javno preduzeće Radio Kostajnica, a pokrovitelj je bila opština Kostajnica.

Manifestaciju su podržali sponzori NESTRO PETROL, MLIJEKOPRODUKT, AURA OSIGURANJE, RADNICI MARKETA KORT, KAMENOREZAC BOROJEVIĆ, KAFE BAR GALIJA, ELEKTROMOBIL, DANDI KOMERC, CVJEĆARA LJUBAV i PEĐA FOTO.

Slatki sponzori su bili TROPIC i VITAMINKA.

Kolektiv Radija Kostajnica se zahvaljuje sponzorima, muzičkoj pratnji učesnika Dejanu Aćimoviću, članovima žirija, pripadnicima i radnicima DVD-a, Doma zdravlja i Policijske stanice Kostajnica, Narodnoj biblioteci "Nevenka Stanisavljević", Borki Jovanić, prijateljima i svima koji su pomogli organizaciju festivala.

 

 FOTO: PEĐA FOTO