Odbornici Skupštine opštine Kostajnica sutra će razmatrati prijedlog ovogodišnjeg rebalansa budžeta i prijedlog budžeta za iduću godinu.

Pred odbornicima će se naći i izvještaji o provedenim javnim raspravama o rebalansu i budžetu za iduću godinu, prijedlog kalendara kulturnih, turističkih i ostalih manifestacija opštine Kostajnica i informacija o provedenoj jesenjoj sjetvi.

Na dnevnom redu 27. redovne sjednice je i prijedlog Odluke o visini stope poreza na nepokretnosti za 2023. godinu, prijedlog Programa vršenja komunalnih djelatnosti zajedničke komunalne potrošnje za 2024. godinu, prijedlog Odluke o visini vrijednosti nepokretnosti po zonama za potrebe utvrđivanja poreza na nepokretnosti u 2024. godini.

Odbornici će, između ostalog, razmatrati i prijedlog Odluke o utvrđivanju vrijednosti boda za obračunavanje komunalne naknade za 2024. godinu, prijedlog Programa utroška sredstava dobijenih za eksploataciju šumskih drvnih sortimenata za 2024. godinu i prijedlog Odluke o načinu i uslovima prodaje neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta putem licitacije.

Sjednica Skupštine opštine biće održana u skupštinskoj sali sa početkom u 10:00 časova.