Jedna od najpopularnijih manifestacija u Kostajnici, festival ''Djeca pjevaju hitove'' biće održan sutra, a nastupiće 20 takmičara. 

 

Organizator 18. festivala ''Radio Kostajnica'' odlučio je da  uvede neke promjene, pa će tako muzička pratnja malim pjevačima ove godine biti ''Dexter band'' iz Kozarske Dubice, a posjetioce festivala dočekaće i nova scenografija. 

Generalni pokrovitelj je opština Kostajnica, zlatni sponzori preduzeća Renta Truck i Truck servis centar iz Kostajnice, a slatki sponzor Mira Prijedor. Sponzori festivala su preduzeća Jošne i Kayak iz Kostajnice, te trgovačke radnje Elektromobil i Dandi komerc, kafe bar Galija, Aura osiguranje i Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice.

Kao i svake godine najsupješniji će biti nagrađeni vrijednim nagradama, a svi učesnici će dobiti prigodne poklone sponzora.

Ulaznice po cijeni od 3,00 KM mogu se kupiti u pretprodaji još danas do 16:00 časova u prostorijama Radija Kostajnica, a biće u prodaji od 18 časova  na blagajni Narodne biblioteke ''Nevenka Stanisavljević''.

Festival će biti održan sutra sa početkom u 19:00 časova.