Komunalno preduzeće Komunalno a.d. Kostajnica izdalo je danas saopštenje za javnost u kome se ističe da ovo preduzeće ne vrši rekonstrukciju vodovodne mreže u ulicama Ranka Šipke, Petra Pecije i Ustaničkoj ulici, te da o tome ne može građanima dati relevantne informacije.

“S obzirom da u Komunalno preduzeće konstantno stižu upiti u vezi sa rekonstrukcijom vodovodne mreže u Ulici Ranka Šipke, dijelu Ulice Petra Pecije do Elektre i Ustaničkoj ulici, želimo da skrenemo pažnju i u skladu s tim obavještavamo korisnike naših usluga i građane opštine Kostajnica da Komunalno preduzeće ne vrši rekonstrukciju, niti je upućeno u dinamiku izvođenja ovih radova, zbog čega ne želimo da o tome iznosimo paušalne informacije”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je investitor radova opština Kostajnica.

“Najbolje je da se građani za sve informacije vezane za dosadašnje i buduće radove, kao i ostale aktivnosti u vezi sa rekonstrukcijom ovog dijela vodvodne mreže obrate investitoru, odnosno opštini Kostajnica i izvođaču radova preduzeću ‘Prijedor putevi’ a.d. Prijedor”, zaključuje se na kraju saopštenja.