Obilježavanje krsne slave opštine Kostajnica i Hrama Svete Trojice, Silaska Svetog Duha na apostole – Duhova počinje večeras u 18:00 časova turnirom u malom fudbalu „dva na dva“ u dvorištu gradske biblioteke.

Program obilježavnja slave opštine biće nastavljen sutra kada će od 18:00 časova u dvorištu gradske biblioteke biti nastavljen fudbalski turnir, dok će od 20:00 časova na gradskom trgu biti održano veče folklora na kojoj nastupa KUD „Potkozarje“.

Za nedjelju je od 10.00 do 14.00. u dvorani osnovne škole predviđen turnir u košarci, a od 18.00 časova igraće se turnir u malom fudbalu.

Tradicionalni duhovski koncert, na kome će ove godine nastupiti Jovan Perišić, biće održan u nedjelju sa početkom u 22:00 časa u centru grada, a od 20:00 časova predviđen je nastup predgrupe.

Sveta liturgija u Hramu Svete Trojice biće služena u ponedjeljak, 17. juna od 10.00 časova, dok će u 12.00 časova u gradskom parku biti položeni vijenci na spomenike borcima Otadžbinskog rata i NOR-a.

Obilježavanje krsne slave opštine Kostajnica završiće u ponedjeljak koncertom Dubičkih tamburaša koji počinje u 19.00 časova u centru grada.

U dvorištu Hrama Svete Trojice već je postavljen ringišpil za najmlađe Kostajničane.