Povodom Duhova, krsne slave opštine Kostajnica, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku načelniku opštine, odbornicima Skupštine opštine, građanima, sveštenstvu i vjerujućem narodu.

„Upućujem najsrdačnije čestitke u danima velike svetkovine uz iskrene želje za duhovno i nacionalno jedinstvo. Upravo to molitveno sabranje je nešto što nas sve okuplja, čini da budemo u zajednici sa Bogom i na taj način ostvarujemo cilj našeg života. Neka vas ovo sveto vrijeme ispuni mirom ljubavlju i mnogobrojnim blagoslovima“, navodi se u čestitiki.

Predsjednik je istakao da su ovakva praznovanja simbol nade i zajedništva, te da nas ispunjavaju optimizmom prema budućnosti, koja bi trebalo da donese dobrobit za svakog pojedinca, međusobno razumijevanje, toleranciju i napredak u svakom smislu.

„Koristim ovu priliku da Vam se zahvalim na ljubaznom pozivu i izrazim žaljenje što, zbog ranije preuzetih obaveza, nisam u mogućnosti da Vam se pridružim na svečanostima“, zaključuje se na kraju čestitke predsjednika Srpske.