U Kostajnici sutra počinje 17. Međunarodni moto susret “Motorijada 2024” koji organizuje Moto klub “Duhovi”.

Predsjednik kluba Zdravko Krnjajić rekao je Radiju Kostajnica da se očekuje dolazak više stotina bajkera iz Njemačke, Austrije, Slovenije, Švajcarske, Makedonije, Srbije, Hrvatske i BiH.

Prema njegovim riječima, i ovogodišnja motorijada obuhvatiće rok koncerte, bajkerske igre, defile i kamp na plaži “Bumbar” na obali rijeke Une.

“Motorijada počinje u petak u popodnevnim časovima. Muzički program otvoriće bend ‘Mozaik’ iz Novog Grada, nakon njih nastupa ‘Bob Rock’ i na kraju poznati bend na bajkerskoj sceni ‘Infuzija’ iz Bratunca”, naveo je Krnjajić.

On je dodao da u subotu muzički program počinje već od 15.00 časova, a za dobru dnevnu žurku biće zadužen bend “BIP” iz Banja Luke.

Oko 21.00 čas nastupiće grupa Infuzija, potom će uslijediti veliki koncert Alena Islamovića, a zatim i after party uz Trubu i najamnike.

Krnjajić je istakao da će u subotu biti održan i atraktivni defile motorista kroz Kostajnicu, koji bi trebalo da počne u periodu od 18.00 do 18.30 časova, a nakon toga će u kampu biti organizovane bajkerske igre.

Dodao je da je pripremljena i nagrada za najmnogobrojniji klub.

On je poželio dobrodošlicu svima, napominjući da je ulaz u kamp besplatan za sve posjetioce.