Odbornici Skupštine opštine Kostrajnica sutra će razmatrati Izvještaj o radu načelnika i Opštinske uprave Kostajnica za 2023. godinu, Izvještaj o izvršenju budžeta za 2023. godinu i Prijedlog Rebalansa 1 Budžeta opštine Kostajnica za 2024. godinu.

Pred odbornicima će se naći i Izvještaji o poslovanju preduzeća i ustanova čiji je osnivač opština Kostajnica, kao i njihovih upravnih i nadzornih odbora.

Na dnevnom redu su Izvještaji o poslovanju korisnika budžeta opštine Kostajnica za prošlu godinu, te Program rada i Finansijski plan Doma zdravlja Kostajnica za 2024. godinu.

Odbornici će, između ostalog, razmatrati i informacije o stanju javne bezbjednosti, o stanju u oblasti protiv-požarne zaštite, o dodijeli grant sredstava za finansiranje programa i projekata kojima se zadovoljavaju opšti interesi u oblasti sporta, o dodijeljenim grant sredstvima organizacijama civilnog društva/nevladinim/neprofitnim organizacijama i o privrednim kretanjima na području opštine Kostajnica, koje se odnose na 2023. godinu.

Predsjednik Skupštine opštine Kostajnica Miloš Šteković zakazao je početak tridesete redovne sjednice za 10:00 časova.

Po završetku ove sjednice biće održana četvrta redovna sjednica skupštine Javnog preduzeća “Radio Kostajnica”.