Odjeljenje za opštu upravu opštinske uprave Kostajnica obavještava građane da je Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske objavilo Javni poziv za podnošenje zahtjeva radi upućivanja 750 ratnih vojnih invalida, članova porodica poginulih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske i žrtava ratne torture Republike Srpske u banjsko-klimatske zdravstvene ustanove, i to za kategorije porodice poginulih boraca i ratnih vojnih invalidaod I do X kategorije i žrtve ratne torture.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva objavljen je u dnevnim novinama „Glas Srpske“ 29.03.2024.godine.

Pisani zahtjev za upućivanje na banjsku rehabilitaciju se podnosi na propisanom obrascu koji se dobija u šalter sali opštine Kostajnica.

Rok za dostavljanje pismenog  zahtjeva je 15 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama „Glas Srpske“ i  oglasnoj tabli opštine Kostajnica, počevši od 02.04.2024.godine.

Više informacija korisnici mogu dobiti u Odjeljenju za opštu upravu opštine Kostajnica (samostalni stručni saradnik za BIZ Ljubomir Nikolić) kao i iz Javnog poziva koji je istaknut na oglasnoj tabli opštine Kostajnica.

Rok za podnošenje predmetnih zahtjeva je 17.04.2024. godine do 15.00 časova.