Odbornici Skupštine opštine Kostajnica danas će razmatrati prijedlog Odluke o novčanom učešću roditelja i prijedlog Odluke o ekonomskoj cijeni za boravak djeteta u Javnoj predškolskoj ustanovi Klub za djecu „Kestenko“ za 2024. godinu.

Pred odbornicima će se naći prijedlog Programa rada i prijedlog Finansijskog plana Turističke organizacija opštine Kostajnica za 2024. godinu, prijedlog Izvještaja o radu opštinskog Foruma za bezbjednost za 2023. godinu, prijedlog Izvještaja o vršenju komunalnih djelatnosti zajedničke komunalne potrošnje za 2023. godinu, prijedlog Odluke o  utvrđivanju osnovice za izračunavanje jednokratne rente i prijedlog Odluke o utvrđivanju bazne cijene za obračun troškova uređenja gradskog građevinskog zemljišta na području opštine Kostajnica.

Na dnevnom redu je i prijedlog Rješenja o razrješenju člana i imenovanju v.d. člana Komisije za budžet i finansije, prijedlog Rješenja o  razrješenju člana i imenovanju vršioca dužnosti Odbora za žalbe opštine Kostajnica, prijedlog Rješenja o razrješenju člana i imenovanju v.d. člana Upravnog odbora Centra za socijalni rad, te prijedlog Odluke o objavljivanju Javnog oglasa za imenovanje jednog člana Opštinske izborne komisije Kostajnica.

Odbornici će razmatrati i prijedlog Programa rada Skupštine opštine za 2024. godinu, te prijedlog Rezolucije o zaštiti i nepovredivosti prava Republike Srpske i jedinica lokalne samouprave u Republici Srpskoj.

Predsjednik Skupštine opštine Miloš Šteković zakazao je 28. redovnu sjednicu za srijedu, 13. mart sa početkom u 10:00 časova u skupštinskoj sali.