Načelnik opštine Kostajnica Drago Bundalo razgovarao je danas u Kostajnici sa generalnim konzulom Republike Hrvatske u Banja Luci Zlatkom Kramarićem o ukupnoj situaciji na području opštine, s posebnim naglaskom na situaciju u privredi.

 

''Ovo je druga službena posjeta generalnog konzula Republike Hrvatske našoj opštini, kojom je nastavljena dosadašnja uspješna saradnja, za koju vjerujem da je u narednom periodu možemo dodatno poboljšati'' – rekao je Bundalo Radiju Kostajnica.

On je u razgovoru sa Kramarićem istakao da je Opština Kostajnica u proteklim godinama imala dobru saradnju sa Sisačko-moslavačkom županjiom i susjednim gradovima i opštinama, te sa  opštinom Kalnik.

Konzul Republike Hrvatske u Banjoj Luci Zlatko Kramarić je da, iako već postoji saradnja opštine Kostajnica opština i gradova u Hrvatskoj, saradnja uvijek može biti bolja.

 ''Na  tom planu treba konstantno raditi, a posebnu pažnju treba usmjeriti na projekte prekogračnične saradnje i privlačenje sredstava iz EU fondova'' – istakao je Kramarić.