Načelnik opštine Kostajnica raspisao je juče Javni konkurs za dodjelu stipendija opštine Kostajnica za školsku i akademsku 2023/2024 godinu, saopštila je opštinska služba za odnose sa javnošću. 

 

Stipendije će se dodjeljivati na osnovu Odluke o dodjeli stipendija, i to stipendije prema socijalnom statusu, stipendije za deficitarna zanimanja, stipendije za uspjeh na prvom ciklusu studija i sportske stipendije.

Načelnik opštine dodjeljuje sportsku stipendiju redovnim učenicima sportistima srednjih škola.

Student može podnijeti prijavu samo za jednu vrstu stipednije.

Javni konkurs ostaje otvoren 30 dana, a prijave na Konkurs s potrebnim dokumentima dostavljaju se Odjeljenju za privredu, finansije i društvene djelatnosti putem prijemne kancelarije opštine Kostajnica ili poštom na adresu opština Kostajnica Svetosavska 16,  sa naznakom „Prijava na konkurs za dodjelu stipendija“.

Obrazac za podnošenje zahtjeva za stipendije može se dobiti u prijemnoj kancelariji opštine Kostajnica kod službenika na info pultu, a nalazi se i na internet stranici opštine Kostajnica www.opstina-kostajnica.com.

Sve potrebne informacije se mogu dobiti u Odjeljenju za privredu, finansije i društvene djelatnosti.

Javni konkurs je objavljen na oglasnoj tabli opštine Kostajnica i na internet stranici opštine Kostajnica www.opstina-kostajnica.com.