Festival Ritam Evrope biće održan u nedjelju, 29. oktobra u Gradišci. Kostajnicu će predstavljati Jovana Boščanin, Tajana Radanović, Ella Bobaj i Andrea Mustić, a glasanje publike biće omogućeno putem SMS-a.

„Naše takmičarke možemo podržati slanjem SMS poruke: PJESMA 3 na broj telefona 091 510 720. Sa jednog broja moguće je poslati neograničen broj poruka, a linija za glasanje biće otvorena nakon posljednjeg nastupa uživo tokom televizijskog prenosa“, pojasnio je portparol opštine Aleksandar Pašić.

Takmičenje će se u direktonom prenosu moći pratiti u nedjelju od 20.10 časova u programu Radio televizije Republike Srpske.

Učesnici koji u Gradišci zauzmu prva četiri mjesta kao i grad domaćin putuju krajem godine u Sjevernu Makedoniju na regionalno takmičenje koje će biti održano u Strumici.

Ritam Evrope je festival koji okuplja djecu i omladinu uzrasta od 14 do 21 godinu koja imaju talenat za pjevanje i ples.

„Ove godine učestvuju predstavnici 18 gradova i opština Republike Srpske. Načelnik opštine Kostajnica Nikola Janjetović potpisao je ugovor o saradnji sa predstavnicima “Ritma Evrope” i omogućio da djeca i omladina iz Kostajnice po drugi put učestvuju u ovom prestižnom muzičkom takmičenju“, naveo je Pašić.

Djevojčice iz Kostajnice nastupiće pod rednim brojem tri sa pjesmom „My sister's crown“.

 

Foto: Fb