U Kostajnici je danas počela rekonstrukcija objekta Fudbalskog kluba “Partizan” koji ove godine obilježava 70 godina postojanja.

Predsjednik kluba Milan Malinić rekao je Radiju Kostajnica da je radovima obuhvaćena potpuna rekonstrukcija krova, izgradnja multifunkcionalne sale za treninge i sanacija svlačionica.

Prema njegovim riječima, radovi su vrijedni 90.000 KM, a sredstva je obezbijedila opština Kostajnica u okviru Plana kapitalnih investicija.

On je dodao da je pripremljeno obilježavanje jubileja crno-bijelih, a centralni događaj biće utakmica veterana beogradskog i kostajničkog “Partizana” 12. avgusta.

“Između ostalog, organizujemo i turnir u malom fudbalu-Ljetnu ligu. Pokrovitelj je opština Kostajnica koja je obezbijedila 4.000 KM za organizaciju, kao i 30.000 KM za sanaciju igrališta prevlačenjem novog sloja asflata. Stojan Dejanović obezbijedio je sredstva za vrijedne nagrade i mobilne tribine koje će po završetku Ljetne lige biti premještene na 'Partizanov' teren”, naveo je Malinić.

Ljetna liga 2023. biće igrana od 30. jula do 21. avgusta.

Prijave ekipa primaju se do 28. jula, a uplata po ekipi je 200 KM.

Izvlačenje parova je 29. jula u 20.00 časova.

Obezbijeđene su vrijedne nagrade, pa je za prvo mjesto predviđeno 8.000 KM, za drugo 4.000 KM, za treće 2.000 KM i za četvrto mjesto 1.000 KM.