Odbornici Skupštine opštine danas su u nastavku 22. redovne sjednice razmatrali izvještaje o radu preduzeća i ustanova čiji je osnivač opština Kostajnica za 2022. godinu, kao i izvještaje njihovih upravnih i nadzornih odbora.

Razmatrani su i izvještaji o poslovanju korisnika budžeta i o stanju javne bezbjednosti na području opštine Kostajnica za prošlu  godinu.

Usvojen je Plan i program rada i razvoja socijalne zaštite JU Centar za socijalni rad Kostajnica za period 2022-2024. godine, Omladinska politika opštine Kostajnica za period 2023-2027 godine i Plan sjetve za 2023. godinu.

Odbornici su razmatrali i Izvještaje o utrošku sredstava dobijenih od naknade za promjenu namjene poljoprivrednog u građevinsko zemljište, o utrošku sredstava dobijenih za eksploataciju šumskih drvnih sortimenata, o utrošku sredstava ostvarenih od posebnih vodnih naknada i o utrošku sredstava dobijenih od taksa za posebne mjere zaštite od požara za 2022. godinu, kao i prijedlozi utroška ovih sredstava za 2023. godinu.

Razmatrane su i informacije o dodijeljenim grant sredstvima nevladinim organizacijama i sportskim organizacijama u prošloj godini.

Snimak nastavka 22. redovne sjednice Skupštine opštine poslušajte sutra od 11.00 časova u programu Radija Kostajnica na 101,6 MHz i na internet stranici www.radiokostajnica.com .