Na tematskoj sjednici Skupštine opštine Kostajnica koja će biti održana u nedjelju, 2. aprila, trebalo bi da bude usvojena odluka o dodjeli nagrada i priznanja povodom Dana opštine.

U odluci je predloženo da se povelje, kao poseban vid priznanja za izuzetan doprinos privrednom i društvenom razvoju opštine, dodijele privrednim subjektima “Sana Linea” i “Jošne”, te Đuri Paliji, dugogodišnjem direktoru privrednog subjekta “Famok”.

Predložena je i dodjela povelja Anki Stanković, nastavnici u penziji za izuzetan doprinos u oblasti obrazovanja i Karate klubu “Mladost” za izuzetan doprinos u oblasti sporta.

Kao vid priznanja predložena je i dodjela zahvalnica Ahmetu Jajčaninu za postignute rezultate i dugogodišnji uspješan rad na području humanitarnih i ostalih društvenih djelatnosti i Miroslavu Jelisavcu za postignute rezultate i dugogodišnji uspješan rad u oblasti sporta.

Ukoliko predložena odluka bude usvojena, povelje i zahvalnice trebalo bi da budu uručene tokom svečane sjednice Skupštine opštine Kostajnica.

Svečana sjednica povodom Dana opštine biće održana u nedjelju, 2. aprila sa početkom u 11.15 časova.