Audicija za ovogodišnji festival „Ritam Evrope“ biće održana u Kostajnici u utorak, 28. marta, rekla je Radiju Kostajnica načelnik Odjeljenja za privredu finansije i društvene djelatnosti Mirjana Kostadinović.

Na audiciju se pozivaju mladi pjevači i plesači, uzrasta od 14 do 21 godinu.

Djeca se mogu prijaviti na audiciju slanjem poruke na instagram nalogu @rhythm_of_europe ili broj telefona +381-606-555-013 (viber/whatsaap).

Prijava treba da sadrži ime i prezime, godinu rođenja i grad iz kojeg dolaze. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog od članova grupe.

Ukoliko djeca nisu u mogućnosti da se prijave, mogu se pojaviti na samoj audiciji u svom gradu i predstaviti svoj talenat.

Plesači treba da na USB-u ponesu muziku uz koju će plesati.

„Ritam Evrope” je muzičko takmičenje za djecu uzrasta od 14 do 21 godinu, koja imaju talenta za pjevanje i ples.

Djeca izabrana na audiciji imaće priliku da svoj talenat za pjevanje i ples usavršavaju tokom višemjesečnih priprema. 

Pobjednik festivala se bira glasovima stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa „Ritam Evrope“, kao i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale biće emitovano u direktnom televizijskom prenosu.

Podsjećamo, prošle godine Kostajnicu su na ovom festivalu predstavljale Ljupka Nukić, Andrea Mustić, Zana Plavulj i Ella Bobaj.