Odbornici Skupštine opštine Kostajnica sutra će razmatrati Prijedlog Odluke o ekonomskoj cijeni usluge za boravak djeteta u Javnoj predškolskoj ustanovi Klub za djecu „Kestenko“ za 2023.godinu i Prijedlog Odluke o novčanom učešću roditelja za boravak djeteta u Klubu za djecu „Kestenko“ za isti period.

Dnevnim redom predviđeno je i razmatranje Prijedloga Programa rada Javne ustanove „Turistička organizacija opštine Kostajnica“ i Prijedlog finansijskog plana ove ustanove za 2023. godinu.

Pred odbornicima će se naći i Izvještaj o vršenju komunalnih djelatnosti zajedničke komunalne potrošnje za 2022.godinu, Prijedlog Programa vršenja komunalnih djelatnosti zajedničke komunalne potrošnje za 2023.godinu, Prijedlog Odluke o utvrđivanju osnovice za izračunavanje jednokratne rente na području opštine Kostajnica i Prijedlog Odluke o utvrđivanju bazne cijene za obračun troškova uređenja gradskog građevinskog zemljišta na području opštine.

Na dnevnom redu je i Izvještaj o izvršenju Plana aktivnosti za otklanjanje nepravilnosti po izvještaju Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske za 2021.godinu, te Prijedlog Odluke o ponovnom raspisivanju Javnog konkursa za izbor i imenovanje direktora Javne ustanove Centar za socijalni rad Kostajnica.

Predsjednik Skupštine opštine Kostajnica Miloš Šteković 21. redovnu sjednicu Skupštine opštine zakazao je za sutra sa početkom u 10:00 časova u skupštinskoj sali.