Turistička organizacija opštine Kostajnica i Lovačko udruženje ‘’Balj’’ predstavljaće u nedjelju, 29. januara opštinu Kostajnica na 11. privredno-turističkoj manifestaciji  ‘’Dani zime na Kozari’’.


 

Direktor Turističke organizacije opštine Kostajnica Branka Kukrika rekla je Radiju Kostajnica da će ekipa ove organizacije učestvovati u takmičarskom dijelu manifestacije.

‘’U sportskom takmičenju u zabavnim igrama na snijegu učestvovaće naša ekipa od pet članova, a predvodiće je Vladimir Ćopić’’ – rekla je Kukrika. 

Sekretar Lovačkog udruženja ‘’Balj’’ Marko Milašin rekao je da će lovci učestvovati u gastro takmičenju.

‘’Naša ekipa učestvovaće u takmičenju u pripremanju lovačkog kotlića. U ekipi će biti 20-ak članova udruženja pod vodstvom predsjednika udruženja Nenada Reljića’’ – rekao je Milašin.

Pokrovitelj "Dana zime na Kozari" je grad Prijedor, organizatori grad Prijedor, turističke organizacije grada Prijedora i opštine Kozarska Dubica i Nacionalni park "Kozara". 

Ulaznice u Nacionalni park "Kozara" sutra i prekosutra koštaće jednu umjesto uobičajenih dvije KM, a svaka ulaznica učestvuje u tomboli koju su obezbijedili sponzori manifestacije.