Načelnik opštine Kostajnica Drago Bundalo organizovo je danas povodom novogodišnjih i božićnih praznika i Dana Republike Srpske tradicionalni prijem  kojem su prisustvovati predstavnici privrednog, kulturnog  i sportskog života, predstavnici javnih preduzeća i ustanova sa područja opštine, te predstavnici boračkih kategorija i medija.

 

Bundalo je sumirajući rezultate postignute u 2016. godini u izjavi Radiju Kostajnica posebno istakao infrastrukturni zahvat nastavka KFW projekta u vrijednosti 750.000 evra donacije u okviru kojeg je završen kompletan sistem vodosnabijevanja na području grada. 

''Uradili smo bazene, sanirali izvorište Mraovo polje i zamijenili dio vodovodne instalacije čime je vodovodni sistem u samom gradu u cijelosti završen. U slijedećoj fazi ćemo vodu  dovesti i do viših dijelova opštine na platou Balja'' - rekao je Bundalo. 

Govoreći o planovima za 2017. godinu Bundalo je naglasio da je upravo danas potpisan ugovor o asfaltiranju lokalne putne mreže.

''Dugo je trajala ta procedura i konačno sam danas potpisao ovaj ugovor. Definitivno će biti rađeno i betoniranje korita rijeke Tavije i očekujem da će i ovaj ugovor biti potpisan početkom 2017. godine'' - kazao je Bundalo. 

On je građanima čestitao predstojeće praznike i poželio im da predstojeću godinu provedu u zdravlju, sreći i veselju.