Туристичка организација општине Костајница саопштила је данас да ће Министарство трговине и туризма Републике Српске заинтересованим сеоским домаћинствима пружити подршку у вези са пројектима из области сеоског туризма.

 

„У циљу пружања помоћи сеоским домаћинствима, развоја сеоског туризма и стварања што квалитетније туристичке понуде у Републици Српској, Министарство трговине и туризма Републике Српске обавјештава сва заинтересована сеоска домаћинства која се баве или се желе бавити сеоским туризмом да ће Министарство пружати подршку везано за пројекте из области сеоског туризма тј. подршку при аплицирању за пројекте међународних фондова, изради коначних пројеката и управљању одобреним пројектима у складу са методологијом коју прописује донатор“, наводи се у саопштењу.

Све информације заинтересована сеоска домаћинства могу добити у Министарству трговине и туризма Републике Српске на број телефона: 051/ 338 – 739 или mail-оm: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..