Dvanaestogodišnja Ljupka Nukić iz Kostajnice pobjednica je 18. festivala ''Djeca pjevaju hitove''.

Ljupka je osvojila prvu nagradu stručnog žirija pjevajući pjesmu ''Usnula je dubok sanak''. Drugu nagradu osvojila je četrnaestogodišnjoj Sara Malbašić iz Banja Luke sa pjesmom ''Iza osmeha'', dok je treća pripala jedanaestogodišnjoj Mariji Gajić iz Kozarske Dubice koja je pjevala pjesmu ''Someone like you''.

Nagrada publike otišla je u ruke dvanaestogodišnjeg Luke Maksimovića iz Kostajnice koji je nastupio sa pjesmom ''Snovi od stakla''.

U jednoj od najpopularnijih manifestacija u gradu, koja je i ove godine okupila mnogobrojnu publiku, učestvovalo je 19 takmičara iz Kostajnice, Hrvatske Kostajnice, Banja Luke i Kozarske Dubice.

Najmlađa takmičarka imala je samo pet godina, a svi učesnici nagrađeni su prigodnim poklonima sponzora, dok su najuspješnijima pripale vrijedne robne nagrade.

U revijalnom dijelu nastupila je Banjalučanka Anja Vukliš, koju po izuzetnom vokalu domaća publika dobro poznaje sa prethodnih festivala.

Generalni pokrovitelj festivala bila je opština Kostajnica, zlatni sponzori preduzeća Renta Truck i Truck servis centar iz Kostajnice, a slatki sponzor Mira Prijedor. Sponzori festivala bili su preduzeća Jošne i Kayak iz Kostajnice, te trgovačke radnje Elektromobil i Dandi komerc, kafe bar Galija, Aura osiguranje i Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice.