Takmičari karate kluba ''Mladost'' i kluba borilačkih vještina ''Tigar'' iz Kostajnice proteklog su vikedna na takmičenjima u Republici Srpskoj i Francuskoj ostvarili izuzetne rezultate

Karatistkinja karate kluba ''Mladost'' Kostajnica Tamara Milošević osvojila je zlatnu medalju u borbama pojedinačno i titulu prvaka Republike Srpske na prvenstvu Republike Srpske za seniore i seniorke,  održanom proteklog vikedna u Zvorniku.

Miloševićeva je osvajanjem titule prvaka RS izborila i učešće na balkanskom prvenstvu.

Na prvenstvu RS u Zvorniku  kostajničke tamičarke Tamara Milošević, Katarina Milošević i Miljana Vujasin osvojile su i treće mjesto u katama ekipno.

Takmičari Kluba borilačkih sportova “Tigar” iz Kostajnice osvojili su na karate turniru u Francuskoj ukupno devet medalja.

Na turniru u Parizu zlatom su se okitili Željka Stanić, Lana Čolić i Duško Medić u borbama pojedinačno.

Srebrne medalje u katama su osvojili Tijana Stojaković i Srđan Šipka, dok su bronzane medalje izborili Maša Vidmar u katama i borbama, te Lana Čolić i Strahinja Ivković u katama.

Kostajnički karatisti su uz sportska tamičenja obišli  i čuvene turističke destinacije u Parizu;  muzej Luvr, Ajfelov toranj, Crkvu Notr Dam,  Trijumfalnu kapiju i Jelisejska polja.