Fudbaleri kostajničkog Patizana pobjedom nad ekipom Lijevča iz Nove Topole uspješno su okončali  prvi dio sezone Regionalne lige RS - grupa Zapad. 

Crno bijeli su juče na svom terenu bili ubjedljivi i slavili sa 4:0, a posao im je bio znatno olakšan jer su gosti iz Nove Topole na utakmicu doputovali sa samo 10 igrača. 

Najbolji strijelac Partizana Stevo Kovačević je već do poluvremena sa tri pogotka (16, 26 i 40. minut) riješio pitanje pobjednika, a konačan rezultat je u 90. minutu postavio Bojan Zdjelar. 

Partizan je jesenji dio prvenstva završio na šestoj poziciji sa 21 osvojenim bodom.  Zabilježeno je sedam pobjeda i sedam poraza. Crno bijeli su u 14 utakmica mrežu protivnika zatresli 30 puta, ali je i njihova odbrana primila 37 golova. Najefikasniji je bio Kovačević sa devet pogodaka, slijede Zdjelar sa sedam i Benjamin Delismajlović sa šest postignutih golova. 

Vodeći tim lige je ekipa Dubrave iz Gradiške sa 34 boda. Šest bodova manje na drugom mjestu ima Karanovac. Na začelju tabele su Sloga iz Donjih Podgradaca sa 12 i Gomjenica iz Prijedora sa 11 bodova.