Načelnik opštine Kostajnica Drago Bundalo obišao je radove u ulici Ranka Šipke, gdje je preduzeće „Prijedor putevi“ započelo je sa postavljanjem cijevi i betoniranjem starog dijela korita potoka Tavija, saopšteno je danas iz opštinske službe za odnose s javnošću.

''Nakon obilaska gradilišta Bundalo je od izvođača radova informisan da su radovi na čišćenju korita potoka Tavija u dužini od 3600 metara završeni, te da će radovi na postavljanju cijevi, betoniranju dijela korita i asfaltiranju biti završeni u roku od sedam dana (ako vremenski uslovi to dozvole)'' - navodi se u saopštenju i dodaje da je načelnik opštine obišao i Baljsku ulicu u kojoj je izgrađena kanalizacija i potporni zid.

''Konstatovano je da završni radovi nisu zadovoljavajuće kvalitete i Bundalo je uputio dopis Razvojnom programu Ujedinjenih nacija (UNDP) koji su finansirali radove sa molbom da se otklone nedostaci. UNDP je obavijestio opštinu Kostajnica da će izvođač u roku od tri sedmice otkloniti sve nedostatke'' – kaže se na kraju saopštenja.