Odbornici Skupštine opštine Kostajnica usvojili su danas, na prijedlog načelnika opštine Drage Bundala, odluku o visini odborničkog dodatka koji ima pripada.

 

Odlukom, koja je usvojena jednoglasno,  odbornički dodatak je  smanjen sa 50 odsto prosječne neto plate isplaćene u opštinskoj upravi Kostajnica, ne uključujući plate funkcionera na iznos od 36 odsto prosječne neto plate, odnosno sa 425 na 300 konvertibilnih maraka. 

Odbornici su na danas održanoj 3. redovnoj sjednici usvojili i odluku o dodjeli stipendija opštine Kostajnica studentima prvog ciklusa na visokoškolskim ustanovama, odluku o kreditnom zaduženju u iznosu od 58.000 KM za nabavku putničkog motornog vozila, kao i izvještaj o analizi izvršenja skupštinskih odluka donesenih u 2016. godini.

 Skupština je usvojila rješenje o razriješenju vršioca dužnosti direktora Javne predškolske ustanove Klub za djecu ''Kestenko'' Saše Grublješića, a za novog vršioca dužnosti direktora imenovala Draganu Dejanović, magistra ekonomije iz Kostajnice.