Odbornici Skupštine opštine Kostajnica trebalo bi da se sutra izjasne o prijedlogu Odluke o visini odborničkog dodatka koji ima pripada.Odlukom, čiji je predlagač načelnik opštine, predviđeno je da se odbornicima iznos odborničkog dodatka smanji sa iznosa od 50 odsto prosječne neto plate isplaćene u opštinskoj upravi Kostajnica, ne uključujući plate funkcionera na iznos od 36 odsto prosječne neto plate.

Odbornici će na 3. Redovnoj sjednici raspravljati i o prijedlogu odluke o dodjeli stipendija opštine Kostajnica studentima prvog ciklusa na visokoškolskim ustanovama, prijedlogu odluke o kreditnom zaduženju u iznosu od 58.000 KM za nabavku putničkog motornog vozila i izvještaju o analizi izvršenja skupštinskih odluka donesenih u 2016. godini.

Pred odbornicima će se naći i prijedlog odluke o razriješenju vršioca dužnosti direktora Javne predškolske ustanove Klub za djecu ''Kestenko''.

Početak sjednice je zakazan za 10 časova. Prenos sjednice možete pratiti u programu Radija Kostajnica i na www.radiokostajnica.com