Skupština opštine Kostajnica održaće sutra prvu redovnu sjednicu na kojoj će razmatrati nacrt budžeta opštine Kostajnica za 2017. godinu i nacrt rebalansa budžeta za 2016. godinu.

 

Na dnevnom redu biće i prijedlog odluke o pokriću deficita budžeta opštine Kostajnica za izvještajni period od 01.01 do 31.12.2015. godine.

Odbornici će razmatrati i prijedloge rješenja o razrješenju načelnika Odjeljenja za privredu, finansije i društvene djelatnosti i načelnika Odjeljenja za opštu upravu, te prijedloge rješenja o imenovanju vršilaca dužnosti načelnika Odjeljenja za privredu, finansije i društvene djelatnosti i načelnika Odjeljenja za opštu upravu.

Na sjednici će biti razmatran i prijedlog odluke o utvrđivanju liste stručnjaka za članove konkursnih komisija u postupku popune upražnjenih radnih mjesta u Opštinskoj upravi opštine Kostajnica, te prijedlog odluke o objavljivanju oglasa za imenovanje jednog člana opštinske izborne komisije.

Pred odbornicima će se naći i tačke dnevnog reda ostala i odbornička pitanja.

Sjednicu, čiji je početak najavljen za 10 časova, prenosiće Radio Kostajnica na frekvenciji 101.6 MHz i na www.radiokostajnica.com .