U ogranizaciji Narodne biblioteke „Nevenka Stanisavljević“ u ponedjeljak će biti igrana predstava prijedorskog pozorišta „Sve o ženama“.

 

Direktor biblioteke Svetlana Đurđević rekla je Radiju Kostajnica da je autor predstave Miro Gavran, a režiju potpisuje Darko Cvijetić.

“Ova predstava nas vodi kroz petnaest ženskih karaktera svih generacija i to u pet različitih priča koje se međusobno prepliću: dvije sestre koje su godinama posvađane zbog čovjeka koga su obje voljele, a u svađu je upetljana i njihova majka, dvije prijateljice čiji odnos zapada u krizu pojavom treće, tri sekretarice koje žele napredovati u svojoj karijeri, tri starice u domu penzionera, te tri djevojčice koje idu zajedno u vrtić" rekla je Đurđevićeva dodajući da je riječ o vještoj i brzoj transformaciji tri glumice u petnaest ženskih likova kroz niz komičnih obrata.

U predstavi igraju: Mirela Predojević, Sabina Halilović i Jelena Seksen, glumice koje su široj javnosti poznate iz serije 'Dobro jutro komšija'.

Muziku za predstavu je radio Igor Motl.

Predstava "Sve o ženama" biće igrana u ponedjeljak, 14. maja u 20:00 časova u velikoj sali Narodne biblioteke “Nevenka Stanisavljević”.

Ulaz je slobodan!