Ljupka Nukić braniće dobar glas Kostajnice na festivalu „Ritam Evrope“. Ona je danas na audiciji pokazala svoje vokalne mogućnosti i izabrana je da predstavlja opštinu Kostajnica na ovom festivalu.

Lazar Veselinović, šef organizacije televizijskog programa „Ritam Evrope“ rekao je Radiju Kostajnica da je ovo najveće dječije televizijsko muzičko takmičenje u regionu koje okuplja gradove i opštine iz zemlje u kojoj se taj program emituje.

„Ritam Evrope u Republici Srpskoj postoji već treću godinu, a projekat je počeo u Srbiji u kojoj postoji već 14 godina. Emitujemo se na RTRS-u i okupljamo najveće talente u pjevanju i plesu“, pojasnio je Veselinović.

On je dodao da će takmičenje ove godine biti održano u septembru u Kotor Varošu.

„U Kostajnici je izabrana Ljupka Nukić koja je pokazala najmanje jednak nivo kvaliteta pjevanja u poređenju sa djecom iz drugih gradova. Ona sada ide sa drugarima iz drugih gradova na pripreme gdje će raditi na pjevanju, scenskom pokretu i facijalnim ekspresijama“, rekao je Veselinović.

Ljupka kaže da je oduševljena što je izabrana na audiciji i da se raduje radu sa stručnim licima u kampovima, kao i novim iskustvima.

Na audiciji su učestvovale i Tajana Radanović i Jovana Boščanin koje su takođe pokazale talenat za pjevanje.