Odjeljenje za privredu, finansije i društvene djelatnosti opštine Kostajnica raspisalo je danas  Konkurs za dodjelu 15 novih stipendija opštine Kostajnica, studentima prvog ciklusa studija na visokoškolskim ustanovama u školskoj 2016/17. godini.

U saopštenju opštinske službe za odnose s javnošću navodi se da će prednost kod dodjele stipendija imati studenti deficitarnih zanimanja.

Prijava na Konkurs s potrebnim dokumentima dostavljaju se do 26.12.2016. ove godine Odjeljenju za privredu, finansije i društvene djelatnosti putem prijemne kancelarije opštine Kostajnica ili poštom na adresu opština Kostajnica Svetosavska 11,  - Prijava na Konkurs za dodjelu stipendija. 

Obrazac za podnošenje zahtjeva za stipendije može se preuzeti u prijemnoj kancelariji opštine Kostajnica kod službenika na info pultu i na internet stranici opštine Kostajnica www.opstina-kostajnica.com

U školskoj 2015/2016 godini opština Kostajnica je stipendirala ukupno 50 studenata, a iz budžeta je za ovu namjenu izdvojeno 40.000 KM.

Sve potrebne informacije se mogu dobiti  u Odjeljenju za privredu, finansije i društvene djelatnosti ili na telefon 052-663-113/139 lokal 23.

Javni konkurs je objavljen na oglasnoj tabli opštine Kostajnica i na internet stranici opštine Kostajnica www.opstina-kostajnica.com.