Radio Kostajnica počeo je ponovo emitovati program danas u 12:30 časova, a prvo javljanje spikera iz alternativnog smještaja bilo je u 15:04 časa.

Emitovanje programa lokalnog kostajničkog programa prekinuto je nakon zemljotresa koji je zahvatio opštinu u utorak, 29. decembra.

Zbog oštećenja objekta u kome je preduzeće bilo smješteno, dio opreme su radnici iselili nedugo nakon zemljotresa, a danas je oprema postavljena u kancelariju opštinske poljoprivredne službe, odakle će program biti emitovan do daljnjeg.

Program je počeo eksperimentalno, samo sa muzikom, a par sati kasnije smo osposobili i ostalu opremu, čime je omogućeno javljanje spikera i plasiranje informacija, što je u ovom momentu važno i u interesu građana.

Molimo građane za razumijevanje, jer nemamo zvučnu izolaciju i snalazimo se improvizujući, s onim što trenutno imamo na raspolaganju. Ujedno obavještavamo slušaoce da ćemo raditi i sutra.

Zahvaljujemo se svim našim prijateljima, kolegama i poslovnim partnerima koji su nam pomogli da ponovo pokrenemo emitovanje i koji su nam ponudili pomoć i pružili podršku.