Načelnik  opštine Kostajnica raspisao je danas konkurs za dodjelu stipendija opštine Kostajnica studentima prvog ciklusa studija na visokoškolskim ustanovama u školskoj 2017/2018 godini, saopštila je opštinska služba za odnose sa javnošću.

 

U saopštenju se navodi da se prijave na konkurs sa potrebnim dokumentima dostavljaju do 24.12.2017. odjeljenju za privredu, finansije i društvene djelatnosti putem prijemne kancelarije opštine Kostajnica ili poštom na adresu opština Kostajnica, Svetosavska 11,  sa naznakom ''Prijava na Konkurs za dodjelu stipendija''.

Obrazac za podnošenje zahtjeva za stipendije može se dobiti u prijemnoj kancelariji opštine Kostajnica kod službenika na info pultu, a nalazi se i na internet stranici opštine Kostajnica www.opstina-kostajnica.com.

Sve potrebne informacije se mogu dobiti u odjeljenju za privredu, finansije i društvene djelatnosti ili na telefon 052/663-113/139, lokal 23.

''Javni konkurs je objavljen na oglasnoj tabli i na internet stranici opštine Kostajnica'', zaključuje se na  kraju saopštenja.