Odbornici Skupštine opštine Kostajnica sutra će razmatrati Izvještaj o održavanju javne rasprave o nacrtu rebalansa budžeta opštine Kostajnica za 2022. godinu i prijedlog rebalansa budžeta.

 

Pred odbornicima će se naći i Izvještaj o provedenoj finansijskoj reviziji opštine Kostajnica za 2021. godinu, kao i Prijedlog Plana aktivnosti za otklanjanje nepravilnosti po izvještaju Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske.

Dnevnim redom predviđen je Izvještaj o radu za radnu 2021/2022. godinu Javne predškolske ustanove Klub za djecu „Kestenko“ i program ove ustanove za radnu 2022/2023. godinu, te informacije o stanju u oblasti školstva, kulture i sporta

Odbornici će između ostalog razmatrati i prijedlog Odluke o sufinansiranju troškova prevoza učenika Osnovne škole „Petar Mećava“, prijedlog Odluke o sufinansiranju troškova prevozniku za liniju Kozarska Dubica – Kostajnica – Kozarska Dubica i prijedlog Odluke o utvrđivanju statusa udruženja od opšteg interesa za opštinu Kostajnica.

Sjednica je zakazana za 10:00 časova u skupštinskoj sali.