Prva poslovnica MF banke u Kostajnici počela je ovog mjeseca sa radom na adresi Svetosavska 10, a danas je upriličeno svečano otvaranje u prisustvu klijenata.

„Srećni smo zbog otvaranja prve poslovnice MF banke u Kostajnici, što je svakako u skladu s našim ambicijama da se tokom 2022. godine dodatno pozicioniramo na bh tržištu. Zahvaljujemo se svima koji su danas bili naši gosti, uz nadu da ćemo i u buduće biti, ne samo uspješni poslovni saradnici, već prvenstveno dobre komšije. Vjerujemo da će naš kvalitet biti prepoznat i u Kostajnici, baš kao što je u mnogim sredinama širom BiH gdje već godinama uspješno poslujemo“, istakli su iz MF banke.

Ovom prilikom, dodatno su predstavljene pogodnosti koje MF banka nudi, kako proizvodima iz segmenta preduzetništva, tako i onima namijenjenim stanovništvu.

Kako navode iz MF banke, riječ je o banci koja svojim jedinstvenim domaćinskim pristupom, fleksibilnošću i raznovrsnom ponudom predstavlja svojevrsno osvježenje na finansijskom tržištu u BiH, a poslovanje trenutno ostvaruje u 33 poslovnice širom zemlje.

Vrata prve poslovnice MF banke u Kostajnici su za sve posjetioce otvorena svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 časova.