Predrag Lukić iz Kostajnice pobjednik je foto konkursa “Jesen u Kostajnici” koji je povodom Kestenijade raspisala Turistička organizacija opštine Kostajnica.

Direktor ove ustanove Branka Kukrika rekla je Radiju Kostajnica da je na konkurs pristigla 31 fotografija od 11 autora.

“Prvu nagradu od 100,00 KM osvojio je Predrag lukić za fotografiju ‘Kostajničanka u igri sa kestenjem’, dok je drugu od 50,00 KM osvojila Duška Marinković koja je svoju fotografiju nazvala ‘Jesenska idila’”, rekla je Kukrika.

Kukrika je dodala da se u okviru ovogodišnjeg obilježavanja Kestenijade promovišu i viber naljepnice sa motivima opštine Kostajnica.

“Želja nam je bila da uradimo autentične viber naljepnice sa temom Kostajnice i događaja koji se vežu za našu opštinu i da na taj način unapredimo novi vid promocije opštine i turističke ponude kroz praćenje novih trendova u komunikaciji”, kazala je Kukrika.

Obilježavanje Kestenijade 2020. počelo je u petak trodnevnim pečenjem i besplatnom degustacijom kestena za sve građane Kostajnice, a za ovu namjenu obezbijeđeno je oko 600 kilograma kestena.

S obzirom da su zbog epidemije virusa korona zabranjena veća okupljanja i da se moraju poštovati preventivne mjere, Kestenijada se ove godine obilježava simbolično uz pečenje i degustaciju kestena, foto konkurs i promociju viber naljepnica.

Evo i nekih od viber naljepnica koje se mogu preuzeti na linku: https://stickers.viber.com/.../11eb0887b13bbc7a87de4562d5...